Presentation

Uddevallapakten är en sammanslutning av de mest drillade och moraliskt högstående av Guds soldater i Uddevallaområdet. Vi sätter vår tillit till förstklassig utbildning, högteknologisk utrustning och vår oändliga kärlek till Gud, världsalltets skapare.

UPs medlemmar bildar tillsammans en fruktansvärd legering av olika tankar och känslor. Men de hålls samman av vissa attribut:

Stoltheten.
Det stoiska lugnet.
Pliktkänslan.
Medmänskligheten.
Disciplinen.
Troheten till fosterstaden och Gud.
och slutligen, Hatet mot Trollhättan.

Gud vare med dig, för vi kommer minsann inte att vara det.

Kättare från Uddevalla, hör våran varning: Deathgame har 3000 medlemmar, icke ens herran kan ägna alla sin uppmärksamhet. Därför avråder vi dig från att dra vår uppmärksamhet till dig: den som är önskad i våra led får veta detta.

Blodsboken 3:1 "De otrognas lidande äro icke ett världsligt spörsmål. Invig dem i dödsrikets mardrömstillvaro så varsamt som möjligt, ty deras straff i evigheten kommer att vara tillräckligt även för de mest själlösa av satans hundar."

Alkoholpolicy:
Uddevallapakten har en strikt alkoholpolicy. Alkohol får endast förtäras före, under eller efter strategisk eller operativ verksamhet.

§ Förare skall efterleva svenska regler gällande alkoholförtäring.

§ Taktisk chef skall kontrollera att kartläsaren ätit ordentligt innan verksamheten påbörjas, på det att han icke må bli berusad av folköl.

Pressmedelande UP

Uddevallapaktens propagandabyrå har beslutat att, inte bara publicera pressmeddelanden och rapporter i forumet på deathgame.se, utan även på en egen blogg.

För frågor:
[email protected]

RSS 2.0



Gud bevare Uddevalla! Gud bevare Uddevallapakten!