Motstånd händer aldrig oss

Det är med beklagan vi noterar att det motstånd som samlas mot oss i Uddevalla verkar sakna all känsla för säkerhetstjänst.

Genom enkla detektivövningar har vi lyckats identifiera och lokalisera samtliga deltagande spelare inför aprilomgången. Nu återstår bara att lägga upp marschplaneringen, och vi kan inte tänka oss att det är så det skall fungera.

Kan inte folk försöka vara litet hemliga? Hur svårt kan det vara?

Vi saknar verkligen The Little Red Ridinghoods And The Hoodlums, som på ett exemplariskt sätt vidtog åtgärder för att motverka upptäckt.

Överhuvudtaget saknar vi all form av samordnat motstånd, som skulle utgöra ett reellt hot snarare än bara ett milt irritationsmoment, som är det enda vi upplevt under de senaste ett och ett halvt åren.

Förberedelserna för aprilomgången (UP09) är i full gång.

Vi noterar dock med oro att flera medlemmar ur vår fiendeklan Klan Tarslen ännu ej behagat anmäla sig. Anmälan till omgången är en förutsättning för att lyckas utfå hämnd mot UP, vilket, vad vi förstått, varit en tidigare ambition.

Pressmeddelande: Boss Meet - West

Vi har den stora glädjen att, med laninas Boss Meet som förebild och inspiration, inbjuda till Boss Meet - West. Ett forum för klanledare att träffas, diskutera, bygga vapenvilor och utväxla utmaningar.

Eller bara ta en kopp kaffe och snacka litet skit.

Vi föreslår den 29 mars, i Göteborg eller Uddevalla, som mötesdatum.

Vapen lämnas i hallen, underhuggarna får inte sitta till bords med klanledarna.

//C UP PB

Förtydligande

Ytterligare vill vi förtydliga att vi INTE kallat RubberSoul för "en feg liten jävel" i vår klansida", utan "en feg liten *****", och det är skillnad.

Givetvis vill vi inbjuda våra motståndare att delta ytterligare en omgång: ingen väntar sig att man skall ha framgång första omgången. Våra mest slagkraftiga styrkor nedkämpades brutalt i inledningen av Fyrstadskrigen för tre (eller hur länge sedan det nu var...) år sedan. Alla är vi barn i början. (en del mer än andra)

PRESSMEDDELANDE

TNR 010104

Chefen Uddevallapakten meddelar att vår vackra stad nu fullkomligt befriats från de kriminella element som befolkat den.

Klan Tarslen (KLANT) har inte mindre än utplånats, till större delen av förband ur UP Uddevalla- och Skövdekompani, som agerat kompanivis såväl som bataljonsvis.

Vidare har klanlösa spelare bekämpats med god precision.

Under de tjugofyra timmar som förflöt mellan klockslaget 2230 28 februari och 2230 29 februari nedkämpades åtta motståndare genom riktade insatser.

Nya former för verksamheten, såsom aktiv ytövervakning, fordonsstrid och förföljande av fientliga fordonsenheter ("biljakt") har tillämpats med goda resultat.

En fullödig rapport av händelseförloppet de gångna dygnen, och en kortare sammanfattning av denna dramatiska omgång, kommer att göras tillgänglig så snart detta låter sig göras.

Men C UP redan i natt stolt: "Uddevalla åt Uddevallapakten!"

//Uddevallapaktens Pressbyrå

RSS 2.0



Gud bevare Uddevalla! Gud bevare Uddevallapakten!