Sammanfattning, so far

Med nio dagar kvar av omgången kan vi göra en snabb sammanfattning:

Uddevallapakten har i olika aktioner nedkämpat tolv fiender i Uddevalla. Av Spankers Deluxe finns två kvar, av Klan Tarslen sju. Båda klanerna har drabbats av femtioprocentiga förluster, eller värre. Uddevallapakten har förlorat en soldat. Fallet är under utredning.

Inte helt olikt tidigare omgångar har spelare i Uddevalla rekryterat och organiserat sig med avsikten att slå Uddevallapakten.

Där kan det vara på sin plats med litet historia:

Under februariomgången 2006 bildades klanen laRs, med det uttalade syftet att ge UP på stjärten. Det gick inte speciellt bra, laRs led stora förluster och avvek senare ur spelet (med undantag av Banco, som trots att han varit den som genom tiderna drabbats av de värsta angreppen till sist lyckades kvalificera sig för medlemskap i UP).

Omedelbart innan juniomgången 2006 mottog UP UndC varningar om en ny aktör i Uddevalla. Det visade sig att en klan blixtanmälde sig natten innan omgångsstarten: The Little Red Ridinghoods and The Hoodlums äntrade scenen. I en imponerande insats med ett flertal olika taktiker på båda sidor manövrerade UP och Rödluvorna runt varandra utan att någon nådde ett avgörande. Tidigt slogs en del av Orustdetachementet ut, senare slogs slipZen i en gryningsräd (på hans studentdag). Kärnan i den fiendeklanden har nu flytt till Tyskland.

Varken KLANT eller SpaDe är alltså på något sätt unika. Däremot har de slagit ett rekord i antal.

Kommentarer
Postat av: lomasa

det kommer bli köttfärs av er ska jag lova hehe

2008-04-24 @ 20:30:33
Postat av: Uddevallapakten

"lomasa" kommer med en anmärkningsvärt underlig kommentar, med tanke på att hans klan närmast liknar blandfärs, med litet sprattlande klimpar i.

I skrivande stund har Klan Tarslen drabbats av elva (11) dödsfall. Och dödat tre (3) spelare. Varav de första två var motståndare som senare valt att sälla sig till KLANT.

Man ska inte lova saker man inte kan hålla.

2008-04-27 @ 02:21:16
URL: http://uddevallapakten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0



Gud bevare Uddevalla! Gud bevare Uddevallapakten!